Laxsmörgås med ingefärspotatis

Laxsmörgås med ingefärspotatis

Gör så här

1. Dela bröden.
2. Blanda crème fraiche med ingefära, lime och potatis. Smaka av med salt och peppar.
3. Bred röran på botten. Lägg först på lax sedan gurka och rödlök. Sätt på locket.

Serveringsportion ca: Bröd 1 st, rökt lax 40 g, gurka 40 g, röd lök 30 g
Källa: Lunch guiden våren -97

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen