Laxpaté med rompotatis

Laxpaté med rompotatis

Gör så här

1. Mixa laxfilé slät i en matberedare.
2. Blötlägg ströbröd i grädde och blanda med lax, ägg, salt och peppar. Häll upp smeten i lätt smorda terrinformar och baka vid 150°C kombivärme ca 50 min. Eller forma färsbiffar som bakas i smorda bleck.
3. Rör ihop gräddfil, crème fraiche, purjolök, rom och dill med salt och peppar.
4. Vänd ner kall potatis eller servera såsen apart med varm, nykokt potatis.

Serveringsportion ca: 400 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen