Laxiga rutor med paprika- och chilisås

Laxiga rutor med paprika- och chilisås

Gör så här

1. Blanda snabbt lax, grädde och ägg. De bör hålla kylskåpstemperatur.
2. Tillsätt broccoli och lök. Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela färsen i bleck. Grädda i ugnen vid 150°C ca 50 min.
4. Skär färsen i rutor.
5. Fräs rotfrukterna i smör. Tillsätt crème fraiche och koka upp. Red av med vetemjöl. Koka ca 5 min. Smaka av med dill, salt och peppar.
6. Servera med t ex kokt potatis.

Serveringsportion ca: Laxfärsrutor 260 g, rotfrukter i paprika- och chilisås 180 g, kokt potatis 200 g
Källa: Färdigkryddat

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen