Laxfilé à la Apetina

Laxfilé à la Apetina

Gör så här

1. Strö citronpeppar, ost och oliver över laxen.
2. Stek i ugnen vid 150°C ca 15 min.
3. Fräs alla grönsaker mjuka i smör.
4. Tillsätt curry och crème fraiche och värm. Smaka av med socker, vinäger, salt och peppar.
5. Servera med t ex kokt ris.

Serveringsportion ca: Lax 145 g, grönsaker i curry 150 g, ris 160 g
Källa: Färdigkryddat

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen