Laxcheesecake

Laxcheesecake

Gör så här

1. Klä en form med plastfilm.
2. Blanda smör med kavring. Tryck ut i formen.
3. Värm färskost med grädde. Smält ner gelatinbladen, låt svalna.
4. Mixa laxen fint och blanda med osten. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Fyll formen och låt stelna i kyl 3–4 tim.
5. Skär upp i önskade bitar och garnera med tunna skivor lax, laxrom, smetana och lite kavringsmulor.

Källa: Arla Köket Jul 2013/Arla Köket Traditioner och nytänk 2014/Arla Köket En sagolik jul 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen