Lax med ingefärsglaze och chilisallad

Lax med ingefärsglaze och chilisallad

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till ingefärsglazen.
2. Fördela glazen på laxbitarna. Stek dem i ugnen vid 150°C till en innertemperatur av 65°C, ca 15 min.
3. Blanda ingredienserna till salladen. Blanda olja och vinäger. Smaka av med salt, peppar och chili.
4. Häll vinägretten över salladen.

Serveringsportion ca: Lax 120 g, sallad 260 g
Källa: Hot Stuff

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen