Lax med ingefära och ljummen bulgursallad

Lax med ingefära och ljummen bulgursallad

Gör så här

1. Blanda ingredienser till rubben och gnid in laxen. Baka i ugn på 100˚ ca 15 min.
2. Koka bulgur enligt anvisning på förpackning.
3. Skiva lök och skär gurka och tomat i tärningar. Blanda grönsaker och bulgur och smaka av med salt och peppar.
4. Blanda alla ingredienser till pepparrotskrämen. Smaka av med salt och peppar.
5. Servera bulgursalladen ljummen till laxen med pepparrotskrämen vid sidan om.

Serveringsportion ca: 450 g
Källa: Lunch

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen