Lätt gräddpudding med hallonsås

Lätt gräddpudding med hallonsås

Gör så här

1. Koka upp mjölk. Vispa äggulor, flor- och vaniljsocker vitt och pösigt.
2. Smält gelatinblad i den varma mjölken och häll den under vispning ner i äggblandningen. Låt blandningen svalna innan du tillsätter crème fraiche.
3. Häll upp smeten i vattensköljda koppar eller bleck. Häller du smeten i bleck skärs puddingen i rutor vid servering.
4. Mixa hallon och florsocker och passera.
5. Häll såsen över puddingen vid servering. Dekorera gärna med lite färska hallon.

Serveringsportion ca: Pudding 160 g, sås 60 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen