Latinokyckling med tortillachips

Latinokyckling med tortillachips

Gör så här

1. Fräs alla ingredienser till och med gurkmeja i smör. Tillsätt buljongen och koka upp.
2. Tillsätt kycklingbitarna och sjud tills den är klar.
3. Tag upp köttet, sila buljongen och red av den med vetemjöl utrört i lite vätska. Sjud ca 5 minuter.
4. Tillsätt matyoghurt, paprika och bönor. Koka upp. Smaka av med salt och peppar.
5. Servera med tortillachips och garnera med oliver och basilika.

Serveringsportion ca: Latinokyckling 345 g, chips 50 g
Källa: Hetta och svalka

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen