Lasagne verde

Lasagne verde

Gör så här

1. Fräs palsternacka, spenat, lök och vitlök i smör. Smaka av med muskot, italiensk salladskrydda, salt och peppar.
2. Koka upp mjölk och red av med mjöl. Koka ca 5 min.
3. Varva lasagneplattor med palsternacksfräs, bechamelsås och ost.
4. Avsluta med ett lager ostsås (den behöver inte värmas).
5. Grädda i ugn, 160° ca 40 min.

Serveringsportion ca: Lasagne 380 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen