Lasagne New Delhi

Lasagne New Delhi

Gör så här

1. Fräs kryddor och grönsaker i smör.
2. Tillsätt linser, sweet chilisås och crème fraiche. Ge ett uppkok, smaka av med salt och peppar.
3. Smöra en bakplåt med höga kanter och lägg lite sås i botten.
4. Varva sedan lasagneplattor, sås och hackad tomat. Avsluta med ett lager lasagneplattor.
5. Toppa med ostsås, mozzarella och några tomatskivor eller tunna skivor lök.
6. Grädda lasagnen i ugnen ca 45 minuter på 175°C.
7. Servera gärna med lammfärsbiff eller yoghurtmarinerad kyckling.

Serveringsportion ca: 400 g
Källa: Deli, Arla Köket 2002: Veggie+

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen