Lasagne il Grecco

Lasagne il Grecco

Gör så här

1. Smörj en ugnseldfast form.
2. Blanda ihop tomatsås och crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
3. Bred ut 1/3 av tomatsåsen i formen och täck med ett lager lasagneplattor.
4. Bred ytterligare 1/3 av såsen över plattorna och fördela hälften av broccolibuketterna över.
5. Upprepa ytterligare en gång och avsluta med lasagneplattor.
6. Stryk ut gratängtäcke som avslutning och strö på lite Apetina ost.
7. Grädda lasagnen i 175°C ca 40-50 minuter.
8. Garnera gärna med ugnsrostade tomater och färska örter.

Serveringsportion ca: 300 g
Källa: Deli Arla Köket 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen