Lappkojs med rödbetor

Lappkojs med rödbetor

Gör så här

1. Koka potatisen.
2. Mosa den med vispen i blandare. Tillsätt mjölk och smör.
3. Ångkoka rotfrukterna i ugnen.
4. Tillsätt rotfrukterna och köttet i moset. Smaka av med salt, peppar och ev mejram eller riven muskotnöt.
5. Servera med rödbetor.

Serveringsportion ca: Lappkojs 350 g, rödbetor 50 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal 2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen