Lammkarré med rotfrukter, ost- och persiljepotatis

Lammkarré med rotfrukter, ost- och persiljepotatis

Gör så här

1. Bryn lammkarré i smör. Krydda med salt och peppar. Lägg karrén i bleck.
2. Tillsätt lök, vitlök, buljong, tomatkross, rotfrukter och kryddor.
3. Täck över, stek i ugn, 175° i ca 1,5 tim.
4. Koka upp grädde. Lägg nykokt potatis på smorda bleck och slå grädden över. Salta och peppra och vänd ner ost och persilja.
5. Värm under lock i ugn, 200° i ca 10 min.

Tips: Passa på att servera lamm på hösten, då är det lätt att få tag på till ett bra pris.

Serveringsportion ca: Lamm, rotfrukter och sås 280 g, potatis 200 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen