Lammgryta med rotfruktskaka

Lammgryta med rotfruktskaka

Gör så här

1. Fräs köttet med smör, salta och peppra. Slå på köttbuljong så att det täcker. Tillsätt lök och kryddor, sjud ca 1,5 tim.
2. Tillsätt morötter när ca 30 min. återstår. Red av buljongen med maizena.
3. Blanda potatis, morötter, lök och ost. Salta och peppra. Fördela blandningen i bleck. Grädda i ugn, 175° ca 35 min.
4. Blanda kålen med övriga ingredienser till salladen. Smaksätt med salt och peppar.

Serveringsportion: Lammgryta 278 g, rotfruktskaka 180 g, kålsallad 55 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen