Lammgryta med persiljemos

Lammgryta med persiljemos

Gör så här

1. Fräs köttet och löken i smör. Tillsätt buljong och grädde. Sjud tills köttet är klart. Prova med provsticka.
2. Red av med lite vetemjöl utrört i lite vätska. Sjud i ytterligare ca 5 min. Smaka av med gurka, ketchup, salt och peppar.
3. Koka potatisen. Mosa den med vispen i blandaren.
4. Tillsätt mjölk och smör, persilja och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
5. Ångkoka rotfruktsstrimlorna och garnera med.

Serveringsportion ca: Lammköttsgryta 190 g, mos 250 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen