Lammgryta med citron, tomat och salvia

Lammgryta med citron, tomat och salvia

Gör så här

1. Bryn köttet i smör. Salta och peppra.
2. Slå på buljong och tomater på burk. Koka upp och skumma.
3. Tillsätt salvia och lagerblad, sjud ca 1 tim tills köttet är mört.
4. Tillsätt creme fraiche samt saft och skal av citron. Red ev av grytan med arrowrot.
5. Stek syltlök i smör. Tillsätt tomater i halvor.
6. Krydda med salt, peppar och salvia.
7. Lägg grönsakerna i grytan. Koka ris enligt anvisning på förpackningen och servera till. Toppa med crème fraiche franska örter eller matyoghurt.

Serveringsportion ca: Gryta 290 g, ris 180 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen