Lammfärsbollar med Apetina och olivtzatziki

Lammfärsbollar med Apetina och olivtzatziki

Gör så här

1. Blanda alla ingredienserna till ostbollarna. Smaka av med salt och peppar.
2. Forma till runda bollar à ca 35 g. Stek i ugnen vid 175°C ca 10 min.
3. Blanda tzatzikin. Smaka av med salt och peppar.
4. Rosta frukterna i ugnen vid 225°C ca 30 min. Pensla med smör. Salta.

Serveringsportion ca: Ostbollar 4 st 120 g, tzatziki 0,8 dl, rotfrukter 200 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen