Lammfärsbiffar med olivsås

Lammfärsbiffar med olivsås

Gör så här

1. Lägg havregrynen att svälla i grädde ca 20 min.
2. Blanda alla ingredienser till färsen. Smaka av med salt och peppar.
3. Forma till biffar à ca 165 g och markera dem i bleck. Stek i ugn, 150º till en kärntemperatur av 70º.
4. Blanda yoghurt, ost och oliver. Smaka av med ättika, salt och peppar.
5. Servera med t ex pasta.

Serveringsportion ca: Biffar 150 g, sås 100 g
Källa: Lunchguiden nr4

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen