Lamm i kardemummasås

Lamm i kardemummasås

Gör så här

1. Gör en kryddpasta av smör, soja och kryddor.
2. Fräs lammköttet i kryddpastan. Tillsätt buljongen och koka upp. Koka under lock tills köttet är klart. Red av med vetemjöl utrört i lite vatten. Sjud ca 5 minuter.
3. Tillsätt matyoghurt och sjud ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
4. Koka korngrynen enligt anvisningarna på förpackningen.
5. Ångkoka grönsakerna i ugnen.
6. Blanda korngryn och grönsaker. Smaka av med smör och salt.
6. Garnera med solrosskott.

Serveringsportion ca: Gryta 145 g, korngrynsgrönsaker 200 g
Källa: Hetta och svalka

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen