Lamm- och auberginelåda med tomatröra

Lamm- och auberginelåda med tomatröra

Gör så här

1. Blanda lammfärs, spiskummin, salt och peppar, gärna med händerna (med handskar på).
2. Stek aubergine i smör och olivolja.
3. Lägg färsen i botten på smorda bleck och lägg på aubergine, potatis, vitlök och persilja.
4. Häll över buljong och grädda i ugn, 175° ca 30 min.
5. Blanda crème fraiche med tärnade tomater och smaka av med salt och svartpeppar.

Serveringsportion: 200 g låda, 60 g tomatröra
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen