Laktosfri indisk pumpasoppa med kycklingspett

Laktosfri indisk pumpasoppa med kycklingspett

Gör så här

1. Koka upp buljong med pumpa, potatis, lök, ingefära, citrongräs och grädde.
2. Låt sjuda tills grönsakerna känns mjuka.
3. Tillsätt apelsinsaft, koriander och curry.
4. Smaksätt med salt, peppar och ev mer curry.
5. Marinera kycklinglårfilén i sesamolja och sesamfrö. Salta och peppra.
6. Trä på spett. Baka klar i ugn på 150°C i ca 20 min.

Serveringsportion ca: Soppa 200 g, spett 100 g
Källa: Laktosfria recept 2009

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen