Kycklingterrin och  dragonsenapssås

Kycklingterrin och dragonsenapssås

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till färsen väl och smaka av med salt och peppar.
2. Fördela i smorda cocotteformar eller terrinformar och baka i ugn. Cocotterna på 150° kombivärme i ca 25 min och terrinformarna i ca 50 min på samma temperatur.
3. Koka upp buljong med dragon och senap. Red med majsstärkelse och tillsätt crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
4. Fördela rotfrukterna i bleck. Blanda ner mjölk och smör. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: Kyckling 100 g, sås 70 g, potatis 185 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen