Kycklingspett med smörrostade rotfrukter

Kycklingspett med smörrostade rotfrukter

Gör så här

1. Fördela kycklingen på spett och lägg på bleck. Stora filéer delas ev i mindre bitar.
2. Smält ihop smör och honung och pensla på spetten. Salta och peppra och stek speten i ugn på 200°C ca 12-15 min.
3. Blanda potatis, morötter och äpple med smält smör. Salta och lägg på bleck. Rosta i ugn på 200°C ca 35 min.
4. Toppa gärna med krasse.

Serveringsportion ca: Kyckling 90 g, rotfrukter 160 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen