Kycklingspett med indisk potatis och blomkål

Kycklingspett med indisk potatis och blomkål

Gör så här

1. Pensla spetten tunt med sweet chilisås och salta dem. Stek i ugn på smorda bleck på 200° i ca 10 min.
2. Fräs lök och kryddor i smör. Slå på mjölk och grädde och låt såsen koka ca 10 min. Red såsen simmig med majsstärkelse. Lägg i potatis, blomkål och äpple och håll varmt till servering. Toppa med persilja.

Serveringsportion ca: Kyckling 100 g, potatis 190 g
Källa: Arla Köket Junior 2:2003

Tips! Istället för blomkål kan du blanda i färdig grönsaksblandning.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen