Kycklingquesadilla med krämigt vildris

Kycklingquesadilla med krämigt vildris

Gör så här

1. Koka ris. Tillsätt paprika och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
2. Fräs kycklingkött och lök i smör. Smaka av med sötsur sås.
3. Blanda grönsakerna till en sallad.
4. Värm tortillabrödet i ugnen eller stek hastigt på båda sidor i smör.
5. Lägg salladen på ena brödhalvan, lägg på kycklingfräset och toppa med yoghurt. Vik över den andra brödhalvan.
7. Servera med riset.

Serveringsportion ca: Krämigt vildris 280 g, kycklingquesadilla 80 g, matyoghurt 0,5 dl
Källa: Färdigkryddat

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen