Kycklingpytt med couscous och currysås

Kycklingpytt med couscous och currysås

Gör så här

1. Koka upp buljong och rör ner couscous och smör.
2. Häll upp couscousen i ett bleck och blanda med juice, grönsaker och kyckling som förvärmts i bleck i ugnen. Smaka av med salt och peppar.
3. Blanda crème fraiche, curry och mango chutney. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt. Servera en klick till pytten.

Tips: Couscousen kan också kokas dagen innan och då blandas innan uppvärmning med kalla grönsaker och kyckling.

Serveringsportion ca: Pytt 325 g, crème fraiche 30 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen