Kycklingpilau med curry och mandel

Kycklingpilau med curry och mandel

Gör så här

1. Fräs curry, kött och lök i smör. Tillsätt crème fraiche och koka på svag värme ca 5 min. Ställ åt sidan.
2. Bryn ris och lök i smör. Tillsätt buljong och koka tills riset är klart ca 20 min. Smaka av med persilja, salt och peppar.
3. Fördela riset i bleck. Fördela kycklingsåsen på riset. Strö över ost.
4. Grädda i ugn, 175° till pilaun fått färg, ca 12 min. Servera med varma ärtor och ägghalva. Garnera med mandel och russin.

Serveringsportion ca: pilau 325 g, gröna ärtor 60 g, ägghalva 1 st
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen