Kycklinglasagne med rosmarin

Kycklinglasagne med rosmarin

Gör så här

1. Fräs grönsakerna i smör. Sänk värmen. Lägg på ett lock och låt dem bli mjuka.
2. Höj värmen, tillsätt kycklingköttet, krossade tomater, hönsbuljongpasta och grädde. Låt koka ca 10 min.
3. Red av med vetemjöl utrört i lite vätska. Låt koka ca 5 min. Smaka av med rosmarin, salt och peppar.
4. Varva lasagneplattor och sås i bleck. Avsluta med ett lager sås samt ost. Grädda i ugn, 175° ca 40 min.

Serveringsportion: ca 410 g
Källa: Butiksköket 1:99

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen