Kycklingköttbullar i morots- och ingefärssås

Kycklingköttbullar i morots- och ingefärssås

Gör så här

1. Koka ihop lök, rotfrukter, vitlök, ingefära och curry med buljong under lock tills de är mjuka. (Lagar du en mindre sats är det smakmässigt en fördel att fräsa grönsakerna med ingefära.)
2. Mixa såsen slät med crème fraiche. Smaka av med socker, salt och peppar. Späd ev med lite mjölk.
3. Värm köttbullar och morot i djupa bleck och slå den varma såsen över.
4. Lägg couscous i djupa bleck till en tredjedel och fördela smör därpå. Häll på hett vatten och rör om en gång. Salta och låt grynen svälla under lock.

Serveringsportion ca: köttbullar och sås 165 g, couscous 150 g
Källa: ArlaKöket ung 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen