Kycklingklubbor med dipp

Kycklingklubbor med dipp

Gör så här

1.Fördela kyckling och potatis i smorda bleck.
2.Ringla över olja.
3.Pensla kycklingen med soja. Salta och peppra potatisen.
4.Stek i ugnen vid 175° ca 40 min.
5.Blanda ingredienserna till dippen. Smaka av med vitlök, salt och peppar.
Servera gärna med färska grönsaker skurna i t ex stavar, morötter, paprika i olika färger, blekselleri)


Serveringsportion ca: kyckling med potatis 320 g, dip ca 0,5 dl
Källa: Arlaköket förskola, nr 1 2006

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen