Kycklinggryta med olika sorters kål

Kycklinggryta med olika sorters kål

Gör så här

1. Bryn kyckling snabbt i smör. Lägg åt sidan.
2. Fräs curry. Tillsätt buljong, koka upp och tillsätt lök, grönsaker och lagerblad. Låt sjuda på svag värme tills grönsakerna mjuknat. Red grytan med majsstärkelse.
3. Vispa ut crème fraiche med lite av buljongen och häll tillbaka i grytan.
4. Tillsätt chutney, brysselkål och kycklingen. Koka upp grytan och koka tills kycklingen är färdig. Smaka av med vinäger, salt och peppar.
5. Servera med kokt potatis.

Serveringsportion ca: Gryta 270 g, potatis 100 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen