Kycklingfrikassé

Kycklingfrikassé

Gör så här

1. Koka upp hönsbuljongen och tillsätt kycklingköttet. Sjud ca 5 min.
2. Tillsätt palsternacka, morötter, mjölk och grädde. Sjud tills rotfrukterna är mjuka, ca 10 min.
3. Gör en toppredning med vetemjölet och tillsätt. Sjud ytterligare ca 5 min. Smaka av med dill, salt och peppar.
4. Servera med kokt eller pressad potatis.

Serveringsportion ca: Kycklingsfrikassé 175 g, potatis 150 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen