Kycklingfilé med ostsås och oliver

Kycklingfilé med ostsås och oliver

Gör så här

1. Stek filéerna i ugn, 175º till innertemp 70-75º.
2. Fräs löken i smör utan att den tar färg. Häll på buljong och krydda med oregano. Låt koka upp.
3. Red av med vetemjöl utrört i grädde och koka ytterligare ca 5 min.
4. Tillsätt osten och rör tills den smälter. Smaka av med salt och peppar. Låt inte såsen koka mer, då kan den bli grynig.
5. Servera kycklingen med oliver, ostsås, ris och grönsaker.

Serveringsportion ca: Kycklingfilé 100 g, ostsås 1 dl, ris 160 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen