Kycklingbaguette med vitlöksfräst pumpa

Kycklingbaguette med vitlöksfräst pumpa

Gör så här

1. Fräs pumpa och vitlök i smör. Smaka av med salt och peppar.
2. Blanda cottage cheese och gräddfil.
3. Dela baguetthalvorna, ej helt igenom.
4. Varva pumpafräs, dressing, kyckling och rostad lök i brödet.
5. Komplettera med salladsblad och/eller skivade grönsaker.
6. Servera gärna brödet i ett smörpapper.

Serveringsportion ca: Pumpafräs 40 g, cottage cheese 50 g, salladskyckling 30 g, rostad lök 1 tsk, baguette ½ st
Källa: ArlaKöket Lunch nr 2 -99

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen