Kyckling med stjärnanisris, skördegrönska och chil

Kyckling med stjärnanisris, skördegrönska och chil

Gör så här

1. Koka riset i buljong, lagerblad och stjärnanis.
2. Fräs lök, morötter och rättika i smör. Tillsätt riset och stek risblandningen tills allt är ordentligt hett. Smaka av med salt och peppar.
3. Värm/tillaga kycklingvingarna/klubborna enligt anvisningen på förpackningen.
4. Värm crème fraiche och rippla över riset och kycklingvingarna/klubborna vid servering.

Serveringsportion ca: Ris med grönsaker 210 g, kycklingvingar 200 g, crème fraiche 50 g
Källa: Lunch2:00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen