Kyckling Antibes

Kyckling Antibes

Gör så här

1. Lägg kycklingkvartarna på bleck, salta och peppra.
2. Stek i konvektionsugn i 175ºC i 15-20 min tills innertemperaturen är 70-75ºC. 3. Fräs lök och rotselleri i smör utan att de tar färg. Tillsätt tomatpuré och låt fräsa med någon minut. Häll på vitt vin, krossade tomater, lagerblad och hönsbuljongpulver, låt koka ca 15 min.
4. Tillsätt vitlök, sardeller, kapris, socker och svartpeppar, låt koka 5 min. Rör ner crème fraiche och persilja, låt allt bli varmt.
5. Servera kycklingen med såsen, ugnsbakade potatishalvor och ångkokta grönsaker.

Serveringsportion ca: Kyckling 160 g, sås 1 dl, ugnsbakad potatis 175 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunch guiden våren -97

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen