Kyckling- och apelsinpaj med olivdip

Kyckling- och apelsinpaj med olivdip

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till fyllningen. Fyll pajskalen med fyllningen.
2. Fördela osten. Blanda mjölk, ägg och salt. Fördela blandningen i pajskalen. Grädda i ugn vid 175°C ca 20 min.
3. Hacka oliverna till dippen grovt. Blanda med kvarg och crème fraiche. Servera gärna med en sallad.

Tips: Pajerna kan serveras som hel- eller halvportion.

Serveringsportion ca: Paj 210 g, olivdip 55 g
Källa: Lunch2:00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen