Kvällspytt från Finland med gräddkokt svamp

Kvällspytt från Finland med gräddkokt svamp

Gör så här

1. Fräs lök, bacon och morötter i smör. Tillsätt potatis, korv och syltlök. Stek tills allt är varmt.
2. Stek svampen i en gryta tills vätskan från svampen ångat bort. Tillsätt smör och fräs svampen några minuter.
3. Pudra över vetemjöl och rör om. Tillsätt mjölk och grädde. Koka på svag värme ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: pytt 225 g, sås 90 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen