Kryddstark risotto från New Orleans

Kryddstark risotto från New Orleans

Gör så här

1. Fräs alla ingredienser till och med socker i smör. Tillsätt hälften av buljongen och koka ca 5 min.
2. Späd under hela koktiden med resterande buljong och grädde. Koka på svag värme tills riset är mjukt, ca 20 min. Tillsätt grönsakerna, korv och musslor. Hetta upp. Smaka av med salt och peppar. Risotton ska vara saftig.
3. Värm crème fraiche och häll den över risotton vid servering.

Serveringsportion ca: Risotto 225 g, crème fraiche 0,5 dl
Källa: Arla Köket Senior 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen