Kryddig pumpaspaghetti med sojastekt kyckling

Kryddig pumpaspaghetti med sojastekt kyckling

Gör så här

1. Blanda alla ingredienserna till marinaden.
2. Marinera kycklingen i marinaden, gärna över natten i t ex stora plastpåsar.
3. Stek i ugn, 150º till en kärntemperatur av 75º.
4. Koka pumpan mjuk i hönsbuljongen. Ta upp pumpan.
5. Koka upp grädde, cocosmjölk, hönsbuljongen och kryddorna. Red av med vetemjöl utrört i vätska. Sila. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt pumpan. Värm.
6. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda dem med pumparöran.
7. Servera med kycklingen.

Serveringsportion ca: Kyckling 200 g, pasta 230 g
Källa: Lunchguiden nr4

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen