Kryddig köttkorv med dragonstuvad vitkål

Kryddig köttkorv med dragonstuvad vitkål

Gör så här

1. Ångkoka vitkål i ugnen ca 10 min. Koka upp ostsås. Tillsätt kålen. Smaka av med dragon, senap,salt och peppar. Koka på svag värme ca 5 min.
2. Fördela potatis i bleck. Strö över lök, kummin och ost. Salta och peppra. Grädda i ugn, 175°C ca 45 min.
3. Värm korven enligt anvisning på förpackningen. Garnera gärna med färsk dragon.

Serveringsportion ca: Stuvad vitkål 180 g, gratinerad potatis 200 g, köttkorv 100 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen