Kryddad kycklingsallad med ädelost

Kryddad kycklingsallad med ädelost

Gör så här

1. Skär kycklingen i kuber à 40 g. Mixa kanel och peppar fint, gnid in kycklingköttet med kryddblandningen. Blanda honung med den kryddade kycklingen och stek runt om i smör- & rapsolja, salta. Lägg över på bleck och blanda ner päron. Baka färdigt i ugn på 90° till en innertemperatur på 65-70°, ta ut och låt vila.
2. Blanda ingredienserna till salladen.
3. Fördela 3 bitar kyckling på varje tallrik och lägg salladen bredvid.
4. Servera med ett gott bröd.

Serveringsportion ca: Kyckling 130 g, päron 60 g, ost, nötter och lök 70 g, bröd 30 g
Källa: Arla Köket Restaurang 1:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen