Krispiga örtbröd

Krispiga örtbröd

Gör så här

1.Lägg bröd och olja i en mixer, mixa till smulor. Tillsätt äggvita och mixa till en smaet. Stryl ut smeten tunt på en plåt med silpat eller bakplåtspapper. Strö över sesesamfrön och lite flingsalt.

2.Baka av i ugn på 150° till flarnet ser torrt ut och börjar buckla sig, ca 15 min. Ta ut och låt svalna, bryt i bitar.

Källa: Coldlab 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen