Krispig coleslaw med ingefära

Krispig coleslaw med ingefära

Gör så här

1. Blanda kvarg, majonnäs och vinäger.
2. Strimla grönsakerna fint och änd ner. Smaka av med salt, peppar och socker.
3. Riv eller strimla salladen i bitar och lägg i kallt vatten. Sila.
4. Lägg sallad i botten på en skål och toppa med coleslaw.
5. Garnera gärna med svarta sesamfrön.


Serveringsportion ca: 140 g
Källa: Deli Arlaköket nr 13 vår 2008

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen