Kreolisk kyckling

Kreolisk kyckling

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök, curry, paprikapulver, peppar och paprika i smör.
2. Tillsätt kycklingen.
3. Häll i grädde och crème fraiche. Låt småkoka i ca 5 min. Lägg i ananas.
4. Koka riset.
Servera grytan med ris.

Recept: Angela Devingegård, Hagnässkolan Kungsängen, Upplands-Bro
Källa: Kock i skolan 2011

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen