Kravatt med Kvibille Ädel

Kravatt med Kvibille Ädel

Gör så här

1. Kavla ut degen till en 3 mm tjock lång sträng. Pensla med ägg och strö ena halvan med rikligt med riven ost. Vik över degen som ett halvslag och kavla den jämn. Sporra ut 80 g bitar och vrid dem.
2. Sätt på hålplåt, täck med plast och låt jäsa i 45 minuter till dubbel storlek. 3. Baka av i 230° (i varmluftsugn 20 grader lägre temperatur) ca 10 minuter och lägg upp kravatterna på galler med en gång för att svalna.

Serveringsportion:
Källa: Baka med kärlek och ost

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen