Krämig öresundslåda med rödspätta

Krämig öresundslåda med rödspätta

Gör så här

1. Krama ur vattnet ur spenaten. Fördela i bleck. Salta och peppra. Lägg filéerna på spenaten.
2. Koka upp crème fraiche, fond, tomater och tomatpuré. Red av med maizena. Tillsätt kryddorna. Koka på svag värme ca 5 min. Sila eventuellt. Tillsätt skaldjur. Häll såsen över fisken. Strö över ost. Gratinera i ugnen vid 175°C ca 10 min.
3. Koka potatis och sönderdela till mos i blandaren med hjälp av vispen. tillsätt mjölk, smör och äggulor. Smaka av med persilja, salt och peppar.

Serveringsportion ca: Låda 280 g, mos 270 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen