Krämig fläskkött- och rotfruktsgryta

Krämig fläskkött- och rotfruktsgryta

Gör så här

1. Koka upp kött i vatten i en gryta, skumma av och låt koka tills köttet är klart.
2. Gör en redning av mjöl och smör och tillsätt i köttgrytan. Häll på buljong. Tillsätt rotfrukter. Koka upp och sjud i ca 10 min.
4. Rör ner crème fraiche i grytan. Tillsätt persilja och smaka av med salt och peppar.
5. Servera gärna med ris och en grönsallad.

Serveringsportion ca: Ris 150 g, gryta 360 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen