Krämig fisklåda med tomat och majs

Krämig fisklåda med tomat och majs

Gör så här

1. Vispa ihop färskost med lite av buljongen. Tillsätt resterande buljong, maizena, grädde, soltorkade tomater och tomatpuré.
2. Lägg majs och purjolök i bleck. Lägg fisken på och salta och peppra. Fördela såsen över fisken och grädda i ugn, 175° ca 25 minuter. (Frysta fiskfiléer tar nästan dubbelt så lång tid.)
3. Servera med t ex pasta och råkost. Gott är att strössla på krossade tortillachips vid serveringen, det blir lite krispigt och kryddigt.

Serveringsportion ca: 350 g
Källa: Buko – mångsysslaren i köket

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen